Endelig slutt på smertestillende!

04.06.2019

Stig Ove har som mange andre fått kjenne på hvordan smerter kan redusere livskvaliteten og påvirke hverdagen både for seg selv og for familien. Konstante smerter i kroppen fører ofte til irritasjon og skaper frustrasjon.

- Det var samboeren min som pushet meg til å bestille time hos Stefan Sundin. Hun hadde hørt om den galne svensken som har hjulpet så mange, ler Stig Ove. - Jeg kom definitivt til riktig sted. - Forskjellen på kroppen min nå og for seks måneder siden er ikke til å tro! 

Å leve med smerter

- Som en følge av uutholdelige smerter ble lunten min kortere. Jeg ble irritabel og sur, forteller Stig Ove. - Dette var frustrerende både for meg selv og familien min, da jeg av natur er en glad og positiv person. Alt ble et ork og jeg måtte ta smertestillende før jeg kunne tenke på å gjøre noe som helst.

- Dette er typisk for de fleste som lever med smerter, sier Sundin. - Det er lett å havne i en dårlig sirkel der smertene skaper mye frustrasjon og påvirker livskvaliteten negativt.

- Smertene var som kniver i skulderbladene da jeg kontaktet Ålesund Massasjeterapi første gang, forteller Stig Ove. - Smertene satte seg videre i nakken og spredte seg utover i armene. Da jeg kom til første behandlingstime var det fullstendig krise.

Vendepunktet

Stig Ove er skipper, et yrke med både statisk arbeidsstilling og som til tider kan være svært stressende. Begge faktorer påvirker kroppen og setter seg som smerter.

- Vi begynte behandlingsløpet med å rette opp i hoftene, forteller Sundin. - Videre jobbet vi oss oppover mot skuldrene, hvor musklene roterte for mye innover og ga smerter. Dette gjelder de aller fleste mennesker fordi stort sett alt vi gjør er bevegelser som går fra kroppen og fremover. Eksempelvis kontorarbeid, strikking, spising, mobilbruk og plenklipping.

- Problemet sitter egentlig på fremsiden av kroppen, ikke på baksiden der smertene kjennes, sier Sundin. - For å få orden i skuldre, nakke og rygg behandler vi derfor musklene på fremsiden. Å løse opp i mellomgulvet, diafragma, som er den viktigste åndedrettsmuskelen gir overraskende gode resultater for de fleste. I tillegg til at smertene i kroppen slipper raskere, blir pusten lengre og mange opplever bedret kondisjonen og økt energi. 

Intens behandling og strålende resultater

- Jeg kjenner med en gang sammenhengen i kroppen da Stefan behandler visse punkter, forteller Stig Ove. - Jeg opplevde merkbare resultater veldig fort etter at jeg begynte i behandling. Nå tenker jeg ikke tanken på å ta smertestillende lenger.

- Resultatene har gitt meg både en «ny» kropp og høyere livskvalitet, forteller han videre. - Familien min er dessuten veldig takknemlig for å ha fått tilbake den glade smertefrie versjonen av meg!

- Behandlingen kan være intens, men Stefan skaper likevel en avslappende og uhøytidelig atmosfære med humor og gode samtaler. Han har en personlighet som gjør det lett å være åpen og ærlig. Sammen har vi løst mange verdensproblemer! 

For timebestilling eller mer informasjon: Send melding via Facebook eller telefon 407 20 850.